Otrzymaj 500 PLN Premii za kolegę
Zamknij
Nie pokazuj więcej

Polityka prywatności


Serwis praca-dla-kierowcy.pl deklaruje, iż prawo do prywatności i poufności w Internecie oraz ochrona Państwa danych osobowych są dla nas ważne. Niniejszym tekstem chcemy każdego użytkownika poinformować jaka polityka prywatności aktualnie obowiązuje.

I. Jakie informacje zbieramy?

I-I. Adres IP – Informacje wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie, takie jak adres IP wykorzystywane są przez nas w celach technicznych i statystycznych (np. do zbierania informacji o regionach, z których nastąpiły połączenia).

I-II. Cookies – praca-dla-kierowcy.pl może wykorzystywać pliki cookies, które umożliwiają korzystanie z jego stron internetowych. Pliki cookies nie zawierają danych osobowych użytkownika lecz użyteczne informacje i są przechowywane na komputerze użytkownika. Serwer, na którym umieszczono stronę praca-dla-kierowcy.pl może odczytać informacje z plików cookies przy ponownym połączeniu z komputerem użytkownika. Cookies wykorzystywane są w celach statystycznych, do analizy ruchu użytkowników w serwisie, w celu poprawienia jakości świadczenia usług. Wykorzystywane są również w celu zapamiętania niektórych ustawień użytkowników serwisu oraz w celu dostosowania wyświetlania strony do zapamiętanego użytkownika i urządzenia, na którym serwis jest wyświetlany.

II. Kiedy będziesz musiał podać swoje dane?

Wysyłając nam swoje dokumenty aplikacyjne zostaniesz poproszony o podanie Twoich danych osobowych.

III. Wykorzystanie danych

III-I. Twoje Dane osobowe zawarte w przesłanych przez Ciebie dokumentach (cv, świadectwa pracy itp.) będą przetwarzane w celu realizacji procesów rekrutacyjnych, i mogą być udostępnianie doradcom personalnym i potencjalnym pracodawcom. Wszelkie dane osobowe przetwarzamy w sposób określony wymogami prawa polskiego, w szczególności w zgodzie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.)

III-II. Adresy e-mail podane w trakcie rekrutacji oraz zapisane do newslettera mogą być wykorzystywane w celu wysłania danemu użytkownikowi maili z ofertami pracy i innymi informacjami. Praca-dla-kierowcy.pl zastrzega sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości użytkownikom, którzy podali nam swój adres e-mail.

IV. Zarządzanie danymi

Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych masz prawo wglądu w swoje dane oraz prawo do ich poprawiania, uzupełnienia, uaktualnienia, sprostowania oraz usunięcia. W razie takiej potrzeby skontaktuj się z nami poprzez e-mail: praca@praca-dla-kierowcy.pl

V. Usługi i linki zewnętrzne

W ramach współpracy partnerskiej i w celach informacyjnych serwis praca-dla-kierowcy.pl może zamieszczać na swojej stronie internetowej linki odnoszące się do innych stron internetowych. Praca-dla-kierowcy.pl nie ponosić odpowiedzialności za zasady zachowania prywatności, regulaminy, reklamy lub ewentualne opłaty za usługi obowiązujące na tych stronach internetowych.

V-I. Współpraca partnerska w zakresie usług:

Celem ułatwienia pobytu i pracy za granicą serwis praca-dla-kierowcy.pl rekomenduje na swoich stronach różne pomocne usługi. W opisanych na naszych stronach usługach są zamieszczone linki, które prowadzą na zewnętrzne strony internetowe, a oferowane tam usługi są świadczone przez niezależne od nas, zewnętrzne podmioty gospodarcze. Praca-dla-kierowcy informuje o możliwość korzystania z tych usług, nie ponosi natomiast odpowiedzialności za jakość świadczonych tam usług. Informujemy jednocześnie, że pośrednictwo pracy przez praca-dla-kierowcy.pl nie obliguje w żadnym wypadku do korzystania z jakichkolwiek proponowanych usług. Korzystanie z usług odbywa się zawsze na zasadach dobrowolnych.

V-II. Linki zewnętrzne

Zawartość informacji na stronach, do których prowadzą linki zewnętrzne została starannie sprawdzona, jednakże praca-dla-kierowcy.pl nie ponosi odpowiedzialności za kompletność i poprawność zamieszczonych tam artykułów i informacji.

VI. Postanowienia końcowe

Serwis praca-dla-kierowcy.pl zastrzega sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności. Nowa polityka prywatności obowiązuje użytkowników od momentu udostępnienia jej pod adresem www.praca-dla-kierowcy.pl.

PREMIA 500 PLN